- Hans Smits

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Massages

Een massage is een prettige manier om lichaam en geest te ontspannen. Zo kan een massage los, maar ook naar wens toegevoegd worden aan een consult.In mijn praktijk bied ik de volgende massages:

Stoelmassage 20minuten: € 20,-
Dit is een drukpuntmassage d.m.v. handen en vingers, die is afgeleid uit de Japanse massagetechniek Shiatsu. Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen en wordt door de kleding heen gegeven in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie!

Klassieke ontspannende lichaamsmassage 60 minuten: € 45,-
Deze ontspannende massage met massageolie biedt belangrijke elementen voor een totale ontspanning en een goede doorbloeding. Last van vastzittende spieren, hoofdpijn, pijn in nek of rug? Vermoeidheid verdwijnt en u voelt zich daarna weer energiek om de dag weer aan te kunnen.

Chinese hoofd-nek-schouder massage 30 minuten: € 25,-

Deze zeer bijzondere massagevorm is een combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken en werkt zeer ontspannend. Er wordt gewerkt met een lichte druk van vingers en handen en zo kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders goed worden opgeheven en u voelt zich daarna weer herboren. De massage wordt over de kleding heen gegeven.

Hot-stone massage 60 minuten: € 55,-
Deze massage wordt uitgevoerd met warme stenen en etherische oliën. De warmte dringt tot diep in het spierweefsel. Een massage weer helemaal herontdekt. De Grieken en Romeinen masseerden elkaar vroeger al in badhuizen, spierpijn en kwetsuren nemen af. U voelt zich weer helemaal kwiek en energiek.

Ontspannende been-voet massage 30 minuten: € 25,-
Vermoeide benen en voeten? Na deze ontspannende massage voor een goede doorbloeding van uw beenspieren heeft u het gevoel dat u weer een hele marathon kan lopen.

Handmassage 20 minuten: € 10,-
Een heerlijk ontspannende massage, waarbij alle vermoeidheid uit uw handen wegglijdt.

Stoelmassage bedrijfsleven prijs op aanvraag

Op kantoren wordt stoelmassage ingezet ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. Ook kan ik een extra toegevoegde marketing- en entertainmentwaarde zijn in uw stand op beurs of evenement. Voor een offerte kunt u contact met mij opnemen.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu